Peukenzee

een peukenvrij bedrijf

Waarom wij met jou in zee willen gaan

Steeds vaker zien we sociaal ondernemers en organisaties die het verschil willen maken in de wereld. Door samen met ons een team te vormen ben jij een leider van de toekomst! Pak je verantwoordelijkheid en kijk met een langere termijnvisie. Een peukenvrij terrein stimuleert de leefbaarheid en kwaliteit van het gebied waardoor je bijdraagt aan de Sustainable Development Goals die helpen om van de wereld een betere plek te maken voor 2030.

een peukenplan bestaat uit

Met een Peukenplan brengen wij jullie peuken probleem in kaart en schrijven wij een bijpassend plan.

Zak-Asbakken

Met een Zak-Asbak hoeft een roker zijn peuken niet op de grond weg te gooien omdat er altijd een asbak in de buurt is. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en geur- en zuurstof vrij.

peukenpalen

De peukenpaal is dé plek waar sigarettenfilters in kunnen worden gegooid. Zet hem neer bij de voordeur, de rookruimte of op welke plek dan ook.

Opschoon campagnes

Een goede start begint met een schoon terrein! Tijdens de opschoon campagne zal de grond helemaal vrij gemaakt worden van sigaretten filters.

Peukentalk

Welk probleem pakt Peukenzee nou precies aan en wat is er zo belangrijk aan duurzaam ondernemen?

De Peukentalk van Peukenzee is een inspirerend verhaal over duurzaam ondernemen, ook wel ondernemen met een missie. Wij willen het net even anders doen dan de rest. Zo leggen wij uit hoe je een maatschappelijk probleem aan kunt pakken en tegelijkertijd winstgevend kunt zijn.

benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Elk bedrijf is anders en daarom denken wij graag mee naar de juiste oplossing. Vul onderstaande gegevens vrijblijvend in zodat we met elkaar in contact kunnen komen!

deze bedrijven zijn al peukenvrij