Peukenzee

een peukenvrij festival

Waarom wij met jou in zee willen gaan

Vaak worden festivals gehouden te midden van natuurgebieden, waarin zich in korte tijd aanzienlijke hoeveelheden peuken ophopen. Vanwege hun lichtheid worden deze peuken gemakkelijk door de wind verspreid en zijn ze lastig te verwijderen uit het gras. Dankzij onze inspanningen worden sigarettenfilters van de grond gehouden, gescheiden ingezameld en na het festival gerecycled.

Wij streven ernaar het bewustzijn te vergroten over de schadelijke gevolgen van peuken voor het milieu en bieden praktische tips om te voorkomen dat peuken op de grond terechtkomen. Hoe gemakkelijker en plezieriger het is om afval op de juiste wijze weg te gooien, des te groter de kans dat mensen dat ook daadwerkelijk zullen doen.

een peukenplan bestaat uit

Met een Peukenplan brengen wij jullie peuken probleem in kaart en schrijven wij een bijpassend plan.

Peukenpalen

De Peukenpaal is dé plek waar sigarettenfilters in kunnen worden gegooid en Zak-Asbakken worden geleegd.

zakasbakken

Met een Zak-Asbak hoeft een roker zijn peuken niet op de grond weg te gooien omdat er altijd een asbak in de buurt is. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en geur- en zuurstof vrij.

Peuken meiden/ jongens

Peuken meiden en jongens worden ingezet om bezoekers te informeren en enthousiasmeren. Ze vallen op zonder op te willen vallen. Op plak-je-as borden kunnen sigarettenfilters geplakt worden.

Kunstwerkbord

Bezoekers kunnen hun sigarettenfilters plakken op het custom made kunstwerkbord. Het bord trekt de aandacht, creëert bewustwording en zorgt voor interactie.

Dit was Ploegendienst!

benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Elk festival is anders en daarom denken wij graag mee naar de juiste oplossing. Vul onderstaande gegevens vrijblijvend in zodat we met elkaar in contact kunnen komen!

Deze festivals zijn al peukenvrij