Peukenzee

Over ons

Net even anders Dan de rest

Peukenzee is in 2019 ontstaan door de ergernis aan het aantal sigarettenfilters op straat. In het park, op een festival, in de pauze, op veel plekken worden sigaretten met groot gemak op straat weggegooid. De combinatie van de impact die een filter heeft op het milieu en de onwetend- en onbewustheid bij de roker heeft ervoor gezorgd dat we dit probleem wilden aanpakken!

Nu, in 2022, hebben we op een positieve manier en met vurige energie al veel mensen bereikt en bewustgemaakt van het probleem. Maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn en daarom zijn we ook onszelf elke dag weer aan het ontwikkelen om beter te worden.

“Wij willen zo goed zijn in wat we doen, zodat we overbodig zijn”

Want als wij niet meer nodig zijn, gooit niemand meer zijn sigaret op de grond. Is dat geen goede deal?

doelen

De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn opgesteld door de Verenigde Naties om de wereld een betere plek te maken in 2030.  Peukenzee draagt bij aan een aantal van deze doelen. Laten we samen blijven werken aan een betere wereld, nu en in de toekomst!

jong, eigenwijs en ondernemend

Nu even over ons, het team achter Peukenzee.  Allemaal verschillende achtergronden maar met dezelfde vurige energie.  We zijn nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs.  Niet bang voor moeilijke vragen en altijd in voor een goeie discussie. We durven tegen de stroming in te zwemmen, niet voor ons, maar om betekenisvol bij te dragen aan de volgende generaties en daarmee aan een betere wereld.

Aansluiten?

Wil jij je unieke talent inzetten om mee te helpen een schoon straatbeeld te creëren en meedenken over het peuken probleem? Wie weet hebben we nog een plekje in ons team!